Kaikki toimintani tähtää helppoon asiointiin, henkilökohtaiseen palveluun ja hyvään vuorovaikutukseen asiakkaideni kanssa. Yritysneuvojamme tuella saat tarvitsemaasi lisärvoa taloushallinnon palveluihin.

 

Kaija-Leena Tervala

Taloushallinnon asiantuntija

Yrittäjä

kaija.tervala@formiko.fi

044 3320 218

Me olemme Formiko.

Formiko on joukko rautaisia oman alansa ammattilaisia, joilla on monipuolinen työkokemus takanaan. Olipa yrityksesi pieni tai suuri, aloitteleva tai kasvuhakuinen tai palveluiden tarve suppea tai laaja, meiltä saat aina yrityksesi tarpeisiin oikein mitoitetut palvelut.

 

 

Kokemus eri aloilla toimivien yrittäjien kanssa  on luonut minulle tarkan korvan kuunnella tavoitteita ja toiveita. Graafisena suunnittelijana olen innovatiivinen, tavoitehakuinen ja tarkka aikatauluista.

 

Anu Varsamäki

Graafinen suunnittelija

Yrittäjä

anu.varsamaki@formiko.fi

044 3389 389

Ongelmien ratkaisu on intohimoni. Minulla on monipuolisesti kokemusta yritysten ja niiden omistajien lakiasioista ja erityisesti verotuksesta. Autan yritystäsi varautumaan ennakolta tai selviytymään, kun tilanne on niin sanotusti päällä. Nopeasti, asiantuntevasti ja luotettavasti.

 

Tiina Rantala

Lakimies, OTM

Yrittäjä

tiina.rantala@formiko.fi

050 549 2000

Olen myynnin tekemisen ja myyntitoiminnan johtamisen moniosaaja. Vähittäiskauppa, yrittäjyys ja ketjuliiketoiminta ovat erikoisosaamistani. Laajan kokemuksen kautta minulla on keinot, osaaminen ja tahto auttaa yritystäsi menestymään paremmin. Apuni saat selkokielellä ja täsmätyökaluin juuri sinun toimintaasi varten.

 

Petra Kärkinen

myynnin sparraaja, MBA

Yrittäjä

petra.karkinen@formiko.fi

040 7455 523

Minulla on vuosien kokemus monipuolisista HR-alan tehtävistä. Rekrytointi, koulutus, henkilöstövuokraus ja konsultointi ovat vahvuuteni. Liiketoiminnan kehittäminen ja henkilöstön tehokas hallitseminen takavaavat hyvät tulokset liiketoiminnallesi. Onnistutaan yhdessä!

 

Sirpa Kilpeläinen

Yrittäjä

sirpa.kilpelainen@formiko.fi

050 3384 881